Kristýna
2 hodnocení
  • 29 let
  • Kaznějov
  • Kontaktovalo ji už 8 uživatelů
  • Rezervována opakovaně
  • Aktivní před 2 dny
  • Odpovídá do: 1 hodina
  •  Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Plzeň
  •  Mytí oken
  • Absolvovala online kurz první pomoci pro děti od OS Českého červeného kříže Praha 1
Jazyky

Kristýna H.

200 Kč/h

  • (2)
  • 29 let

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

Hodnocení

Šárka N.04/09/2024Úklid

Ráda bych se podělila o svou vynikající zkušenost se Kristýnou, která pomáhá mé 82 leté mamince. Slečna je nesmírně milá, pečlivá a spolehlivá. Kromě toho, že byt udržuje ve výborném pořádku, vždy si najde čas i na vlídné slovo a krátký rozhovor, což je pro maminku velice důležité. Díky její péči je její domácnost nejen čistá , ale i plná pozitivní energie. Srdečně ji doporučujeme všem , kdo hledá někoho , kdo svou práci dělá srdcem .


Alexandra V.06/08/2024Úklid

Slečna mi vyhověla ve velmi krátkém termínu (druhý den), pracuje pečlivě, rychle. Je milá a ochotná.
Určitě jsme nespolupracovaly naposled.


O mně

Jmenuji se Kristýna a je mi 29 let. Mám ráda pořádek a organizovanost, a proto vám ráda nabidnu pomoc s úklidem vašeho domova.

Nabízím základní úklidové práce, jako je mytí podlah, mytí oken, vyluxování, úklid koupelny a kuchyně. Ráda vám pomohu s vyklizením části bytu a zajištěním, aby váš prostor byl čistý a přehledný. Pokud máte zahradu, není problém udělat pořádek i tam. Ať už se jedná o záhonky či například vyklízení skleníku. Miluju minimalismus a věřím, že pořádek přináší klid a pohodu do každodenního života. Stačí se domluvit, co byste potřebovali. :) Bohužel na jediné žehlení mě nevyužijete, sama doma nežehlím a proto se rovnou s tím přiznávám ;)
Jinak se nebojím ničeho, nemám problém vytřít například i skříňky v kuchyni, vše uvnitř uspořádat a udělat vám tak hezky uklizený a čistý domov, kde se budete skvěle cítit.

Pokud byste měli zájem o větší vyklízení vašeho bytu, rodinného domu nebo chaty, rádi se o to postarám. Spolu s přítelem zařídíme veškerý odvoz vašich nepotřebných věcí, takže se nemusíte o nic starat. Vše zařídíme a odvezeme, aby pro vás celý proces byl co nejpohodlnější.

Pokud věci nejsou na vyhození, ale ještě mohou sloužit dál, ráda s vámi prodiskutuji možnosti, kam je zanést, nebo je můžeme společně vystavit na inzeráty na internetu. Mám ráda jak minimalismus, tak i ekologii, takže se vždy snažím najít pro věci nové využití místo jejich vyhazování. Jsem vám k dispozici a ráda vám s tímto poradím, protože sama tento postup doma používám, když mám nechtěné věci. Tímto způsobem můžeme společně pomoci snížit zbytečný odpad a zároveň podpořit udržitelnost.

Jestli jste dočetli až sem a můj profil vás zaujal, můžete mi napsat zprávu, kde se domluvíme na detailech, nebo můžete rovnou udělat rezervaci v mém kalendáři, který neustále aktualizuji. Tímto způsobem si můžete vybrat čas, který vám nejvíce vyhovuje.

Budu se těšit na případnou spolupráci a na to, jak vám pomohu vytvořit pohodlné a příjemné prostředí, kde se budete cítit skvěle.

Dostupnost

Mohu každý den v týdnu od 14hod, i většinou o víkendech není problém. Záleží na domluvě. Kalendář mám vždy aktualizovaný a nastavený i nadcházející týdny, nebojte se ho tedy prolistovat a najít si tak čas, který vám bude nejvíce vyhovovat.



Kalendář naposledy aktualizován před 6 dny

Jazyky

Čeština a Slovenština

A2 - angličtina

Fotografie

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Plzeňský » Kralovice » Kaznějov, Plzeňský kraj » Kaznějov



Kde také bývám: Kralovice, Plzeňský kraj



Bydlím v Kaznějově, ale do Kralovic jezdím také poměrně často, takže není problém dojíždět i sem :) Také pracuji v Třemošné u Plzně, tudíž pro mě není problém dojet ani do Plzně, kterou mám 10min autobusem.