Andrea
 
  • 17 years experience with babysitting
  • 33 years
  • Kroměříž
  • Activity 3 days ago
  •  Střední škola pedagogická - obor předškolní a mimoškolní pedagogika
  •  Vyšší odborná škola pedagogická a sociální
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  she can babysit 2 kids
Languages

Andrea M.

200 Kč/hour

  • 33 years
  • 17 years experience with babysitting
  • Covid-19 vaccine

Verified e-mail and phone number

Verified address

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

About me

Dobrý den, jsem přímo z Kroměříže a nabízím hlídání Vašich dětí (1-2 současně) především v dopoledních hodinách (od 8 do 12 hodin), v době, kdy mám ty vlastní ve školce, je ale možné se domluvit i jinak (nepravidelné večerní hlídání). Případně s většími děti jsem ochotná pomáhat s učením nebo přípravou na důležité zkoušky - vysvětlení, přezkoušení. V případě hlídání dvou dětí cena dohodou.

A teď už ke zkušenostem :). Pracovala jsem jako učitelka v MŠ (nejprve 7 let průběžné i souvislé praxe s dětmi předškolního i mladšího školního věku v době střední i vyšší odborné školy a 2 roky přímo jako učitelka, pak 4 roky jako sociální pracovnice, v obou případech zástup za RD), další zkušenosti s dětmi mám od miminka po puberťáka (bratr má 17 let a máme super vztah, už se nějakou dobu hlídá samozřejmě sám), dříve jsem hlídala přes léto dvouletá dvojčátka kolegyni z práce.
Vlastní děti mám ve věku 3 a 5 let, (klidnějšího introvertního) kluka a (temperamentní extrovertní) holku. Právě mi skončila RD, nejsem zatím ničím vázaná a pokud bychom se domluvili na dlouhodobější spolupráci, jsem otevřená možnosti rodinu neměnit.

Jsem klidný a nekonfliktní typ. Můžete u mě počítat se zodpovědným a předvídavým přístupem s důrazem na bezpečné prostředí, spolehlivostí, trpělivostí, citlivým a individuálním přístupem. S dětmi můžu zpívat, zkoušet hrát na klavír, kreslit, malovat, apod. Přizpůsobím se zvyklostem v rodině, dodržím požadavky, na jaké je kladen důraz (např. pravidelný režim, doba pobytu venku). Mám gumáky i pláštěnku - s dětmi můžu jít ven kdykoliv :)).

Mezi mé hlavní záliby patří fotografování, šití, hudba, čtení především literatury faktu, výlety, cyklistika, procházky a zdravý životní styl.

PS:
Profil jsem se rozhodla vyplnit a začít používat po 10 letech, kdybyste se náhodou pozastavili nad tím, proč jsem tady "tak dlouho" :)))

General Experience

infants

6 years

toddlers

3 years

preschoolers

9 years

schoolers

7 years

teens

4 years

Special Experience

Food Allergies

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, and Sport

Languages

Čeština and Slovak

Angličtina mi jde více v psané formě, zvládnu si hodně věcí přeložit. Plynule se bavit s cizincem nedokážu, neměla jsem ani možnost to trénovat :). Takže na doučování to moc nebude, maximálně zvládnu děti učit nová slovíčka formou her - měla jsem AJ kroužek ve školce s předškoláky.

Certification

Kurz dobrovolnictví (program 5P) v SPC

Where babysit

Primary city: Zlínský » Kroměříž » Kroměříž » Kroměříž