Karolina
 Pet Sit Photos
5 reviews
  • 35 years
  • Komořany
  • 15 users have already contacted her
  • She sends photos from pet sitting.
  • Activity 1 day ago
  • Response time: 30 minutes
  •  Gymnázium Slovanské nám., Brno
  •  Overnight stay at dogs (cats...) home
  •  Visit & play
  •  Dog walking
  •  Small (up to 5kg)
  •  Medium (up to 25kg)
  •  Big (up to 40kg)
  •  Giant (over 40kg)
  •  Junior
  •  Adult
  •  Senior
  •  I have no dog
  •  I have no children 0-5
  •  I have no children 6-12
Languages

Karolina B. PREMIUM

200 Kč/hour

550Kč/day

  • (5)
  • 35 years
  • Covid-19 vaccine


PREMIUM

When rated, then 4.0 and higher

Verification at least the second grade

Bookings without worries

Faster thanks to the app

Verified e-mail and phone number

Verified address

Verified identity

She passed document verification (ID or DL)

check against duplicate registrations · validation date verification

Verified identity

Criminal Record

documented online · at the time of inspection not older than 3 months

you will get access to the full detail of the verification

Reviews

Bára K.29/08/2024Pet care

Se slečnou hlídačkou Karolinou jsme byly (já i kočička) moc spokojené. Hlídala u nás poprvé a už asi jinou chtít nebudeme, nebo bude těžké se jí vyrovnat. Dříve se stávalo, že kočička byla během mé nepřítomnosti a po mém návratu ve stresu a dělala pár dní loužičky kam neměla. To se nyní nestalo ani jedinkrát.
Už při prvním setkání na mne slečna udělala velmi dobrý dojem svými zasvěcenými dotazy na návyky naší číči, její stravovací specifika, oblíbenou dobu aktivity, můj přístup ke kočičce, ale také si zjistila, kde máme nejbližší veterinární ordinaci, a připomněla mi i očkovací průkaz. A tak dále. Opravdu mne překvapila šíří svých znalostí a zkušeností.
Při setkání si získala důvěru kočičky nenaléhavým přístupem a i po celou dobu hlídání respektovala kočičí nálady či nenálady naší princezny. Každý den pravidelně podle domluvy za kočičkou docházela a z návštěv posílala krásná videa nebo alespoň podrobné zprávy. Zkoušela také nabízet kočičce nové hračky nebo pochoutky. Ty asi budeme muset zařadit do repertoáru i my ;) Skoro se to stydím říci, ale řekla bych, že se kočička v Karolinině péči měla líp než někdy se mnou.
Moc Vám, Karolino, děkuji za péči o naši kočičku. Moc se mi po ní stýskalo, i díky Vašim pozorným zprávám, ale tušila jsem a přesvědčila jsem se, že s Vámi byla v nejlepší péči.


Andrea H.27/08/2024Pet care

Paní Karolina se o kočky postarala velmi dobře. Je zodpovědná, spolehlivá, s kočkami má zkušenosti a dobře jim rozumí.
Při odjezdu na dovolenou mám o kočky vždy obavu, ale tentokrát jsem si volno plně užila. Na čem jsme se s paní Karolinou domluvily, to platilo. Pravidelně mi posílala report a (krásná!) videa kočiček, na kterých bylo poznat, jak se baví. Vše bylo obstaráno, i si hezky vyhrály.
Při příjezdu byly kočičky spokojené. Zkoušeli jsme už několik hlídaček a co se spokojenosti koček týče, paní Karolina byla ze všech s přehledem nejlepší.


Michaela Z.21/08/2024Pet care

Slečna Karolina nám hlídala kočku a našeho temperamentního psa (irský setr) a se vším si poradila na výbornou. Komunikace s ní byla snadná, je dochvilná a 100% spolehlivá. Věděli jsme, že je o naše miláčky postaráno, takže jsme si mohli v klidu užít dovolenou. Dostávali jsme celou dobu podrobné zprávy a roztomilá videa i krásné fotky. Dokázala poznat povahu zvířete a podle toho s ním jednala. Naše kočka je dost nedůvěřivá, ale získala si k ní rychle sympatie. Moc děkujeme a rozhodně využijeme i příště.


Lucia Š.19/08/2024Pet care

Karolína nám hlídala dvě kočky a musím říct, ze jsme nemohli najít lépe a určitě ji vyhledáme i v budoucnu. S kočkami trávila někdy i víc času, než bylo plánováno a o všechno se postarala, včetně zalití kytek. Posílala každý den skvělý videa a fotky, s kterými si dala dost práce a bylo opravdu vidět, jak jsou kočky spokojené. Nosila si dokonce i vlastní pantofle a různé hračky, se kterýma si s nimi hrála a získala si je. Je vidět, že zvířata má ráda a rozumí jejím potřebám. Je spolehlivá a důvěryhodná, co je pro nás velmi důležité, když někomu svěřujeme do péče domácí mazlíčky a klíče od bytu, takže určitě ji doporučuji ☺️.


Gracia H.18/08/2024Pet care

During my stay in Prague, Karolina took in an amazing way care of my dog. My dog is a rescue dog and not always easy to handle. However, Karolina posses the ability to calm down an animal since she can make a strong connection with it. We did not meet before. Her lovely and calm aura immediately transferred to my dog which then stayed very calm and relaxed. I would always come back to Karolina and thank her for her outstanding care services!On top, she was super reliable and always on time. 10 of 10 stars if available here!


About me

I am a big animal lover and have a lot of experience with dogs of many breeds and cats as well. I'm used to giving medications, bathing. I motivate dogs to be active and I have taught my puppies many tricks. I currently have three cats and a labrador with my parents. I love to take pictures of animals and if you wish, I will take some nice pictures to remember or video of our time together.

What I would like to know about the of the dog/pet

I'm interested in the nature of your pet and its routine, what you expect from me. I will try to make your absence as pleasant as possible.

Availability

každý den


Current calendar is not availaible

Languages

Čeština and English

Mluvím plynně anglicky, mám přítele cizince a tak mluvím anglicky každý den. V minulosti jsem se učila španělsky a německy.

Where care:

Primary city: Středočeský » Černošice » Praha 12 » Komořany



Where am I available too?: Braškov, Středočeský kraj



Jsem velmi flexibilní, pohybuji se pravidelně po Praze a v okolí Kladna.