Monika
12 hodnotenie
  • 33 rokov
  • Nárameč
  • Kontaktovalo ju už 248 užívateľov
  • Aktívna pred 8 minútami
  • Zodpovedá do: 10 hodiny
  •  Střední odborná škola pedagogická
  • Kurz prvej pomoci
  • Roky skúseností: 2
  • Škôlka
  • Základná škola
  • Prijatie na základnú školu
Jazyky

Čistý trestný register, archivovaný O.P.

Overené vzdelanie a certifikáty

maturitní vysvědčení ze SOŠ pedagogické (obor předškolní a mimoškolní pedagogika), kurz akreditován MŠMT - Primární logopedická prevence

Overený e-mail a telefón

Overená adresa

Overená identita

Overená identita

získate prístup k plnému detailu overenia

Viac...

Hodnotenie

Zdislava N.26/07/2023Opatrovania - rodič cez portál

Monča si umí skvěle poradit i s našimi dvěma divokými dětmi. Má naši důvěru, děti ji mají moc rády, jde poznat, že má spoustu zkušeností a opravdu ví, jak děti co nejlépe zabavit. I když mají děti různé nálady, poradí si s nimi hravě. :) Spokojenost 100%!


Honzik K.23/12/2019Opatrovania - rodič cez portál

Naprosto v pořádku! Paní Monika přišla se synem a hned od začátku si s naší dvouletou dcerou rozuměli a celý den se hezky bavili. Rozhodně doporučuji.


Lucie P.07/02/2019Opatrovania - rodič cez portál

Paní Monika se stará o naši roční dceru od října 2018. Jsme s ní naprosto spokojeni, je velmi profesionální, felxibilní a milá. Vždy se na všem konstruktivně domluvíme. Můžeme bez výhrad doporučit.


Monika P.19/09/2018Opatrovania - rodič cez portál

Maximální spokojenost.


Jana S.25/06/2018Opatrovania - rodič cez portál

Paní Monika V. mi pomáhá s dětmi už skoro 9 měsíců, je velmi milá a příjemná, komunikace s ní je vždy výborná, na všem se rychle domluvíme a případné změny řešíme dlouho dopředu. Je opravdu spolehlivá. Hlídá mi dva syny, 3 a 5 let a zvládá s nimi i náročné situace při delším dojíždění v MHD a vyzvedávání ze školky, je na ni spolehnutí. Starší syn s lehčí formou dětského autismu je také náročnější na spolupráci a i toto Monika výborně zvládá, syn ji má rád a poslouchá ji, bere ji jako paní učitelku. Monika je na děti hodná, ale je taky dostatečně rázná a dbá na jejich bezpečnost. Jsme velmi rádi že ji máme, mohu ji jen doporučit. Můžete si na mě vzít od paní Moniky V. kontakt a doporučím i osobně/telefonicky. J. S. , Brno -Královo Pole


Petra L.05/11/2017Opatrovania - rodič cez portál

Monika je perfektní. S mým synem to krásně zvládá a vůbec nechápu, jak je ho dokáže uspat zároveň se svým chlapečkem :-) Za nás mohu jedině doporučit. Je šikovná, spolehlivá a zkušená a věřím, že naše děti budou super kamarády.


Soňa K.12/10/2016Opatrovania - rodič cez portál

Slecna Monika hlida nasi 17 mesicni dceru a jsme opravdu spokojeni, vzdy dorazi vcas, vi ja dceru zaujmout, ackoliv je dera ocela velky mamanek tak se u Moniky rychle uklidni, hraji si spolu, chodi na prochazky. Mohu vrele doporucit.


Monika C.24/03/2016Opatrovania - rodič cez portál

Slečnu Moniku mohu jedině vřele doporučit. Moje 3letá dcerka ji má moc ráda a vždy se na ni moc těší. Monika je velmi příjemná, otevřená, flexibilní, vždy přijde na čas a dopředu dá vědět. S dcerkou si hraje, učí ji novým věcem, vždy vše rozumně vysvětlí. Je velmi kreativní a má zdravý selský rozum, řídí se intuicemi. Jsme s ní velmi spokojeni.


VáclavLorenčík14/10/2015Upratovanie

Příjemná, rychlá, bez problému.


Hana K.22/09/2015Opatrovania - rodič cez portál

Slečna Monika nám hlídá kluky dvojčata. Jsme s ní naprosto spokojeni. Dokáže kluky zabavit, ale i improvizovat když ne vždy vyjde počasí. Kluci jsou vždy spokojení když si je přebíráme zpět :-)


Dana C.13/09/2015Opatrovania - rodič cez portál

Monika byla skvělá, hlídala nám skupina asi 30 dětí na svatbě a vše proběhlo bez sebemenších problémů k naší naprosté dokonalosti. Vše si připravila a po skončení akce zase uklidila všechny hračky. Byli jsme moc spokojení a děti a rodiče také. Mohu jen doporučit


Zuzana L.03/08/2015Opatrovania - rodič cez portál

Dobrý den se slečnou Monikou jsme naprosto spokojeni. Děti se vždy na ni těší. Monika přijde na čas a krásně se postará o děti i když se jedná o delší dobu hlídaní či kratší. Hodně se dětem věnuje kreslí, tvoří, chodí na procházky atd. Slečna Monika je prostě Jednička


O mne

Mohu nabídnout doučování v hudebních nástrojích v začátcích
- klavír
- kytara
- flétna
Naučím základy, pro další rozvoj.
Nebojím se ani doučování prvního stupně základní školy.
Mám laskavý, vstřícný, klidný, individuální přístup s tolerancí trpělivosti.
Mám i logopedický kurz asistenta.

Dostupnosť

Hlídání okolí Náramče



Kalendár naposledy aktualizovaný pred 18 dňami

Doučovanie predmetov

Čeština   Čeština
  Gitara
  Klavír
  Flétna

Špeciálne potreby

  Logopédia či pomoc pri poruchách reči
  Deti so špecifickými poruchami učenia
  Domáce úlohy

Jazyky

Čeština

Angličtina - pasivně

Kurzy

Kde stráži:

Kde som najčastejšie: Kraj Vysočina » Třebíč » Nárameč, Kraj Vysočina » Nárameč



Kde tiež bývam: Náměšť nad Oslavou, Kraj Vysočina



Nárameč