Nataliia
7 hodnotenie
  • 47 rokov
  • Praha 2
  • Kontaktovalo ju už 136 užívateľov
  • Rezervovaná opakovane
  • Aktívna pred 3 dňami
  •  Střední zdravotnická škola
  • Kurz prvej pomoci
  •  Žehlenie
  •  Umývanie okien
  •  Umývanie auta
Jazyky

Nataliia K.

350  Kč/hod

  • (7)
  • 47 rokov
  • covid-19 vakcína

Prešla overením dokladu (OP alebo VP)

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

Register trestov

doložený online · v dobe kontroly nie starší ako 3 mesiace

získate prístup k plnému detailu overenia

Hodnotenie

Alžběta S.12/12/2023Upratovanie

Paní Natalia u nás uklízí pravidelně. Je precizní, moc milá a ještě zvládne u úklidu zabavit malého syna :). Vždy mi velmi pomůže. Mohu jen doporučit.


Kateřina J.30/11/2023Upratovanie

"Četla jsem u Vás na profilu, že jste prý úklidový anděl." "Ano, píší to tam, ale jsem obyčejná." Tak paní Nataliie, opravdu nejste! Jste skvělá. Vnesla jste do našeho bytu nový pořádek a uspařádání. Dáváte pozornost detailům, člověk Vám nemusí nic moc vysvětlovat. Kouknete a vidíte. :) a ještě jste u toho moc laskavá a komunikativní. Skvělá domluva a profesionální přístup. Děkujeme, jsem upřímně vděčna za Vaši přítomnost v našem domově.


Marian S.06/10/2023Upratovanie

Jsme opravdu spokojení s úžasnou prací paní Nataliie. Je neuvěřitelně soběstačná a věnuje velkou pozornost detailům, vyžaduje minimální instrukce, aby náš byt udržela v čistotě. Její pracovní morálka je obdivuhodná a její důkladnost je patrná v každém koutě našeho domova. Děkujeme za vaši skvělé služby!


Gabriela R.04/10/2023Upratovanie

Paní Natálka je prostě úžasná. Je pečlivá, nic se jí nemusí říkat, prostě koukne a vidí. Nezažila jsem nic podobného. Ano opravdu je to úklidový anděl, recenze byly přesné a výstižné. Můj partner, který u úklidu byl ( je na nemocenské) z paní byl doslova unesený, jak profesionální přístup má. Děkujeme


Zdeňka K.16/09/2023Upratovanie

Paní Natálka je úklidový anděl, náš velký byt září čistotou jako nikdy předtím. I když měla stížené podmínky (byla jsem doma i se třemi malými dětmi) tak úklid zvládla na jedničku s hvězdičkou a ještě si s dětmi stihla mile povídat. Největší mé nadšení bylo, že jsem nemusela vůbec chodit a říkat, co ještě uklidit, paní Natálka prostě vidí a uklidí. Uklidila nám i před vchodem abychom nenosili "binec" do bytu. Budu ráda, když k nám zase přijede a byt uklidí. Děkujeme Zdenka a děti


JUDr. A.27/08/2023Upratovanie

Nataliia byla u nás na úklid velkého bytu, který zvládla naprosto skvěle, a proto jsme s ní již domluveni na pravidelných úklidech. Je velmi precizní, poctivá a všímá si i drobností a snaží se opravdu ve všem vyhovět. Jsem ráda, že u nás uloží právě ona :)


barbora m.08/08/2023Upratovanie

Paní Nataliia je pečlivá, zodpovědná, úklid proveden skvěle. Pozvala jsem ji na generální úklid bytu a vše provedeno naprosto perfektně a bez chybičky. Její služby mohu jen doporučit. Umyto dokonale vše - spáry v koupelně, okraje myčky, každý zaprášený skrytý koutek. Prádlo, které jsem jí nechala k vyžehlení také perfektní. Dorazila s předstihem, v bytě jsem ji nechala samotnou, vše proběhlo naprosto samostatně, měla vlastní čistící prostředky. Je to prostě profík!


O mne

Mám zkušenosti s obecným i běžným úklidem v cizích rodinách, hotelech a kancelářích. Oceňuji kvalitu a čistotu. Dále provádím úklid po opravě provozovny a úklid přilehlých domovních prostor😉

Dostupnosť

Většinou mužů


Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština

Kurzy

Starostlivosť podľa zákona o sociálnych službách

Poskytujem tiež služby podľa zákona o sociálnych službách (z.č.108/2006 Sb.)
Stiahnuť dokument

Hlídačky.cz nekontrolujú, že dokument oprávňuje hlídačku poskytovať sociálne služby v zmysle zákona z.č.108/2006 Sb.

Kde upratuje:

Kde som najčastejšie: Praha » Praha 2 » Praha 2