Kateřina
 Fotky zo stráženia
5 hodnotenie
  • 44 rokov
  • Kersko
  • Kontaktovalo ju už 23 užívateľov
  • Posiela fotky zo stráženia miláčikov
  • Aktívna pred 5 dňami
  • Zodpovedá do: 1 hodina
  •  SPŠ oděvní
  •  VOŠON Praha
  •  Prenocovanie u mňa doma
  •  Návšteva & hranie
  •  Cez deň u mňa
  •  Malý (do 5kg)
  •  Stredný (do 25kg)
  •  Veľký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Šteňa
  •  Dospelý
  •  Senior
  •  Nemám deti 0-5
  •  Nemám deti 6-12
Jazyky

Kateřina B.

200  Kč/hod

600 Kč/deň

  • (5)
  • 44 rokov
  • covid-19 vakcína

Prešla overením dokladu (OP alebo VP)

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

Overená identita

Register trestov

doložený online · v dobe kontroly nie starší ako 3 mesiace

získate prístup k plnému detailu overenia

Hodnotenie

Marcela H.12/07/2024Stráženie zvieratiek

Paní Kateřinu mohu shrnout do jediného slova, úžasná .
Poprvé po osmi letech jsme hledali hlídání pro naši fenku Dixi.A musím říct, že jsem měla šťastnou ruku. Pani Kateřina je naprosto oddaná psí duši. Je vstřícná nejen k pejskům ale i k páničkům.Dodá i odbornou radu a pomoc pokud o ní požádáte.Naší Dixi se pobyt u Kateřiny moc líbil.A rádi v případě potřeby znovu požádám o hlídání.


Jana J.10/05/2023Stráženie zvieratiek

Slečna Katka se svojí smečkou bylo přesně to, co jsme potřebovali. Rozumí psí duši a psím potřebám jako málokdo. Využíváme s Katkou i na individuálním výcviku naší AST fenky a vidím ohromné pokroky. A to zaslouží velké uznání a díky, protože naše Ayra je 25kg hora svalů a energie v kombinaci s vlastním názorem, takže to není zrovna jednoduchý pes k výchově …Hodně pomáhají i Katčini psí parťáci, kteří jsou velmi dobře vychováni a připraveni tak přivítat nového kamaráda do smečky a pomoci s výchovou.
Výcvik probíhá přátelsky a s pochopením, s jistotou a ve skvělé atmosféře. Naše fenka se vždy na výcvik, hlídání a na kamarády moc těší!
Komunikace je excelentní, zázemí pro mazlíčky je skvělé. Rozhodně doporučuji.


Eliška Š.30/08/2022Stráženie zvieratiek

Naše první hlídání mimo rodinu, takže jsem byla dost nervozní, ale Kateřina je profesionál, odbourala veškeré mé obavy a naši psí princeznu (německý boxer, 5 let) zvládla na 100 %. Rychlá domluva, Kateřina nám naprosto vyšla vstříc ohledně času, kdy jsme potřebovali hlídat. Skvělý přístup, pravidelné info na WA, jak se princezna má ;-) Jsem ráda, že jsme jako hlídání pro princeznu vybrali právě Kateřinu. Vřele doporučuji!


Veronika V.28/08/2022Stráženie zvieratiek

Paní Kateřina je skvělá. Naše Mauí byla u ní naprosto šťastná a opečovávaná. Paní Kateřina je profesionál a přesně ví co každý pejsek potřebuje. Doporučuji všem, kdo chtějí láskyplný a profesionální přístup ke svému parťákovi.


Michal D.18/08/2022Stráženie zvieratiek

Kateřina nám a hlavně pejskovi maximálně vyšla vstříc. Potřebovali jsme ho nouzově pohlídat na 3 dny. Proběhla rychlá domluva, dokonce pro něj byla ochotná ten den zajet. Pravidelně nám posílala obrázky a videa a byla ochotná nám poradit s problémy, které jsme meli. Je to velká milovnice psů a za její ochotu a úžasný přistup k Noxovi jsme moc vděční.


O mne

Zdravím všechny milovníky domácích mazlíčků. Jmenuji se Katka a je mi 44 let a mám malou chatu v Kersku cca 25km od Prahy se zatravněnou oplocenou zahradou /1300m2/ - viz foto. JSEM ČASOVĚ VELMI FLEXIBILNÍ po celý rok - jsem v ID, ale je nutná dohoda předem.
Mám zkušenost se zdravými psi, s pejsky, kteří potřebují individální péči (česání, podávání léků, hry, relax či aktivity atd..). Neustále se vzdělávám a zajímám se o novinky ze světa zvířat. Zvažuji, kteří psi mohu v daných termínech pohlídat, aby nebyl bázlivý pes v kontaktu s hyperaktivním atd...
Již přes 12 let jsem " pejskař z leknutí" :-) protože mi pod kola auta /zdárně jsem zabrzdila 😉/ skočila moje milovaná fenka Žili. Někdo ji jako půl roční štěně odvezl do lesa a nechal ji tam napospas. Stačilo trochu trpělivosti, důslednosti a hodně lásky a nakonec "zachránila" ona mne, abych stále jen nepracovala. Je mou úžasnou parťačkou. V říjnu 2021 jsem zas já jí pořídila psí parťačku Queenie z moc prima chovatelské stanice na Vysočině. Obě moje fenky jsou laskavé k ostatním psům (feny či psi), rozumí si s 99% psů a fenka Žili je výchovný pes /chůvička/. Socializujeme i cizí psi všech plemen, kteří neměli v životě tolik štěstí a jsou z útulků či v dočasné péči. Nedávno 2024 jsem po 20ti měsících dočasné péče odvezla psa po traumatu do nového šťastného domova🙏 a hodně mi to dalo❣️ Moje Queenie je psí třeštiprdlo, aktivní a hravá a nemá ráda konflikty. Miluje malé, ale i velké laskavé psi ( kamarádí se mj. s výmarským ohařem, berňačkou, kannáncem a dalšími) a láskou zahrnuje i naše 3 venkovní kocoury, když se tedy uráčí přijít domů. 😁 Všichni kocouři jsou zvyklí na psi. Já i moje rodina milujeme zvířata všech velikostí i ras. Všichni si rádi hrají, stimuluji jejich dovednosti, snažíme se žít podle drobných pravidel v čistém prostředí doma i venku ale s velkou pohodou. Nemáme rádi nic "na sílu..." Jsme v přírodě, pár metrů od lesa, chodíme na procházky, hrajeme si, socializujeme atd... k výcviku používám kliker, pamlsky a trpělivost různé kynologické techniky :-) Moje fenky bydlí doma na pohovce i v posteli 😇 a nebo v pelíšku. Stejně tak i naši psí kamarádi. Všichni jsou vítáni aby se u nás cítili dobře a popř. se k nám zase těšili někdy příště. Od mazlení až po hry i odpočinek. 😉🙂

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku

Rády pohlídáme i vašeho psího parťáka, kamaráda či vyloženě mazlíčka. Při našem prvním setkání se potřebuji o vašem psím kamarádovi dozvědět co nejvíce, jeho denní režim, co má a nemá rád, čeho se bojí, jaké má oblíbené hračky, jak dlouhé procházky vyžaduje atd.. U nás na návštěvě doma byli štěňata i dospělci, australačka, borderkolie, yorkšíři, voříšci různých velikostí, bernský salašnický pes, výmarský ohař a pejsci z dočasné péče, nemocní pejsci atd... Zvládáme i HYPERAKTIVNÍ PSI jako typicky např: jack russell teriéry a teriéry obecně a další, kteří se dají zklidnit, unavit, stimulovat hrou nebo potřebuji cílené uklidnění atd... a nebo naopak pejsky, kteří jsou BÁZLIVĚJŠÍ, bojí se... vše je o trpělivosti, laskavosti ake i důslednosti prací se psy. 😉❤️👍
Nabízím tedy svou více jak 12ti letou zkušenost se zvířaty. Při hlídání je potřeba dát mj. pejskovi nějaké oblečení majitele, aby netesknil (osvědčilo se čisté triko, tílko s pachem páníčka) popř. pelíšek, na který je zvyklý, aby se u nás cítil jako doma :-) a měl stejně skvělou "dovolenou", jako jeho páníček/ka! :-) Všichni kamarádi spí u mne doma a často i na gauči nebo v posteli, pokud se tam ještě vejdou?! :-) :-) :-)

Základní cenu " OD" je cena za hlídání pro malé psi, mám ji uvedenou v profilu, dle povahy a tipu pejska ale vždycky se dohodneme 😉 🙂, preferuji hlídání u mne doma, ale jsem pojízdná i autem - cena odvozu či dovozu psa dle dohody za km. Přikláním se k dlouhodobé spolupráci, aby pes znal prostředí, moje psí holky, cítil se v bezpečí a byl klidný, že si páníček/ka pro něj zase přijedou. Prostě aby byl také "na dovolené" a líbilo se mu u nás...Pokud jde ale o hlídání psů, kteří potřebují individuální péči, jako např. podávání léků, pravidelné česání,další péči o srst, doplňkový stimul, socializace atd. pak je cena individuální po dohodě a konkrétních potřebách psa popř. páníčků. Všichni hlídaní mazlíčci musí být očkovaní / viz dle očkovacího průkazu či pasu/ a odčervení popř. mají obojek či pipetu proti blechám a klíšťatům.
Moc se na nové kamarády těšíme a uvítaly bychom z naší strany potkat se předem /pokud se ještě neznáme/ před prvním hlídáním. Rádi vás přivítáme u nás (na první seznámení zcela zdarma) abychom věděli, že si všichni dvounozí a čtyřnozí " oboustranně padneme do oka". :-) Jsme kousek od Prahy, Poděbrad, Pardubic, Brandýsa n/L atd... V Kersku je krásně a většinou se tu zalíbí i páníčkům.
Nabízíme pomazlení, procházky, hry, dovádění, koupání v jezeře, socializaci, česání, péči o srst ev. další péči dle přání páníčka a pejska. :-) popř. můžeme něco naučit a natrénovat.

Dostupnosť

Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština, Nemčina a Slovenčina

Je to více let, kdy jsem se domluvila plynně německy ale bohužel jsem nebyla nucena němčinu používat. Přesto kde je vůle je i cesta se domluvit. :-) KB

Fotografia

Kde stráži miláčikov:

Kde som najčastejšie: Středočeský » Nymburk » Hradištko, Středočeský kraj » Kersko



Kde tiež bývam: Praha 9



Jsem k dispozici autem - do Prahy cca 25min . Časově jsem po domluvě flexibilní. :-)