Lenka
 Fotky zo stráženia
10 hodnotenie
  • 43 rokov
  • Smíchov
  • Kontaktovalo ju už 132 užívateľov
  • Rezervovaná opakovane
  • Posiela fotky zo stráženia miláčikov
  • Aktívna pred asi 22 hodinami
  • Zodpovedá do: 6 hodiny
  •  Československá akademie obchodní Dr. Edvarda Beneše, Praha 2
  •  Univerzita Palackého v Olomouci, Psychologie jednooborová, získaný titul: Mgr.
  •  Prenocovanie u mňa doma
  •  Návšteva & hranie
  •  Venčenie psov
  •  Cez deň u mňa
  •  Malý (do 5kg)
  •  Stredný (do 25kg)
  •  Veľký (do 40kg)
  •  Obrovský (nad 40kg)
  •  Šteňa
  •  Dospelý
  •  Senior
  •  Nevlastním mačku
  •  Nevlastním psa
  •  Nemám deti 0-5
  •  Nemám deti 6-12
Jazyky

Lenka S.

200  Kč/hod

600 Kč/deň

  • (10)
  • 43 rokov

Prešla video overením

viac o video overení

Skontrolovaný občiansky preukaz

kontrola oproti duplicitným registráciám · overenie dátumu platnosti

Overený e-mail a telefón

Overená adresa

získate prístup k plnému detailu overenia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Hodnotenie

Milan B.25/09/2023Stráženie zvieratiek

Lenka hlídala me 6-měsíční štěně vymarskeho ohare. Před prvním hlídáním jsme se krátce sešli, abychom se seznámili. Lenka se hodně vyptávala na chování, stravování, zvyky a získal jsem velmi pozitivní pocit a hlavně klid v duši, ze o mého pejska bude dobře postaráno. Hlídání proběhlo v následujících dnech ( 2 dni včetně prespani) a vse proběhlo ke vší spokojenosti. Lenka aktivně komunikovala posílala fotky z hlídání a muj pes se zde cítil velmi dobře. Lenku vřele doporučuji…


Monika Z.08/07/2023Stráženie zvieratiek

Lenka mi hlídala týden moje 2 maličké čivavky a byla úžasná. Každý den posílala informace a fotky a já mohla v klidu užívat dovolenou u moře. Lenku mohu všem doporučit a určitě její hlídání využiju i příště.


Petra B.04/12/2021Stráženie zvieratiek

Lenka hlídala našeho pejska Jeffa. Osudem bylo, že je naší sousedkou v novém domě a mohly jsme se tak i seznámit. Rozhodně doporučuji, Jeffik má svá specifika, Lenka se poctivě na vše zeptala a nenastal žádný problém. Pokud bude mít čas, vždy bude první, komu napíšeme. Dekujeme.


Lucia V.10/10/2021Stráženie zvieratiek

Konečne sme aj my mali to šťastie, a našu Giu strážila Lenka, a moja intuícia nesklamala, Gia sa mala u Lenky výborne, bola pri nej ako doma, myslím, že sa adaptovala rýchlo a Lenku si veľmi obľúbila, takže sme mohli byť v priebehu našej neprítomnosti pokojní. Lenka nám posielala počas dňa fotografie, čo nás vždy potešilo. Je milá, empatická, profesionálna, jednoducho skvelá, u nás maximálna spokojnosť, a tak ju určite bez akýchkoľvek pochybností odporúčam ďalej! Lenka je u nás jasná voľba!


Veronika K.19/09/2021Stráženie zvieratiek

Lenka není ledajaká hlídačka. Lenka je profesionálka. Bez mrknutí oka se na šest dní ujala našeho desetiměsíčního štěněte, které má energii jaderného reaktoru.

Od prvního momentu bylo vidět, že se s Lenkou náš pejsek cítí komfortně, že jí rozumí a důvěřuje.

Dala nám i našemu štěňátku pocit, že je naprosto samozřejmé, že teď bude pár dní s ní.

Při vyzvednutí jsme ještě dostali mnoho užitečných rad jak s tím naším neopracovaným drahokamem dál pracovat, na co se zaměřit a co nepodcenit, abychom zvládli výchovu.

I po organizační a komunikační stránce bylo vše perfektní. S Lenkou jsme na začátku probrali vše ohledně režimu, povahy, stravy a dalších potřeb pejska.Předání i vyzvednutí bylo naprosto bez problémů.

Nikoho lepšího jsme na pomoc s prvním delším odloučením nemohli potkat.


Lucie F.17/09/2021Stráženie zvieratiek

Lenka byla velmi vstřícná, ochotná a milá. Perfektně zvládla i nenadálé události. Hlídání jsme využili poprvé a když bude potřeba, určitě se zase rádi vrátíme. Je to naše jasná volba. Psům rozumí, velmi pečlivě se stará a má pro vše pochopení. Ještě jednou moc děkujeme a z celého srdce všem doporučujeme. Pejsek se má u Lenky jako v bavlnce. :-)


Magdalena R.08/08/2021Stráženie zvieratiek

Lenka nám hlídala naše dva psy během víkendu. Šlo o mou první zkušenost s hlídáním přes tento server a Lenku mohu bez váhání doporučit. Má profesionální přístup, přizpůsobila se individuálním potřebám obou pejsků a mám za to, že se jim dostalo opravdu kvalitní péče. Ještě jednou děkuji, i za dobré rady, velmi ráda její služby využiji znovu.


Daria09/07/2021Stráženie zvieratiek

Lenka hlídala našeho chlupatého mazlíka přes dva týdny a vše proběhlo v naprostém pořádku! Náš chlupáč si dovolenou užil snad víc než my :))
Lenku můžeme 100% doporučit, je velice milá, spolehlivá, můžete si být opravdu jisti, že váš miláček bude v dobrých rukou!


Georgiana G.02/10/2020Stráženie zvieratiek

Lenka has been just amazing, she took the job in last minute and saved my vacation, she even accepted prolonging also in last minute as i wanted to stay more in vacation. I found my cat in very good condition and i could tell she really liked her as usually she gets scared of other people. I recommend Lenka, she is very reliable and has very good personality, great care of animals and respectful.
Thank you very much Lenka and i hope you will take care of my cat in the future also :)


Barbora J.14/09/2020Stráženie zvieratiek

Lenka nám hlídala 2 pejsky, její přístup byl absolutně profesionální, zvládla i těžší povahu našeho 50kg miláčka na jedničku, nic nebyl pro Lenku problém. Jak s časem hlídání, tak naším požadavkem na hlídání u nás doma. Když hlídání, tak Lenka je ta nejlepší možná volba, i když to byl náš první pokus na stránce |odkaz skrytý| . Moc děkujeme ☺


O mne

Milí majitelé domácích mazlíčků,

nabízím svoje služby hlídání/venčení/péče o především o psy, ale samozřejmě i o kočky.
Zkušenosti mám bohaté, lásku ke zvířatům mám v sobě už od útlého dětství. Moje vnímavost a jemné, ale pevné a důsledné vedení a znalosti z oboru psychologie, ale i zkušenosti z oblasti výživy citlivých psů jsou určitě velkou výhodou. Sama jsem byla majitelkou labradorského retrívra a maďarské vizsly. V rodině jsme měli výmara a též i vizslu. Přátelům jsem často hlídala po dobu i delší, než třítýdenní letní dovolené kočku.
Určitě vím, jak krásné je trávit denně dvě hodiny v lese se dvěma vitálními výmarskými ohaři (mých přátel). Vím ale také, jaká specifika má zacházení např. se psem seniorem, nemocným psem, rekonvalescentem nebo psem s problémovým chováním. Psi jsou moje láska. Táhne mne to sice k velkým plemenům a k rehabilitaci psů, můj přístup je ale stejný bez ohledu na velikost zvířete, rasu, energii, váhovou kategorii, projevy, úroveň jeho bez- či naopak problémovosti... Mou velkou inspirací je Ulrike von Lienen a Cesar Millan, ale i Victoria Stilwell a Pavel Bradáč.

S Vaším pejskem dle jeho věku, povahy, kondice, konstituce a aktuálních potřeb vyrazím pěšky nebo MHD do některých z pražských parků (a že jich je), samozřejmostí bude jak kondiční procházka, hraní si a socializace s jinými pejsky a lidmi, tak mentální stimulace: nácvik aportu na suchu i ve vodě, házení míčků/frisbee, přetahování, schovávaná, hledání hraček, pamlsků venku i za špatného počasí doma (u vás nebo u mne). Samozřejmě dle domluvy, aby měl pejsek takový režim, jaký potřebuje a nebyl přetěžován. Z mé strany není problém ani stříhání drápků, péče o srst, uši atd. O krmení, čisté vodě, pamlscích, hraní a mazlení, a u koček péči o kočičí toaletu se nemusím zmiňovat. Pokud bude Váš mazlíček u mne doma, pak samozřejmě pouze se mnou a bude mít mou plnou pozornost a péči. :-)

Přeji pěkný den a budu se těšit na Vaši zprávu.

Lenka

Čo by som sa rada dozvedela o stráženom psovi/zvieratku

Zajímat mne bude určitě:
- rasa
- pohlaví
- věk
- zdravotní stav a zdravotní omezení
- fyzická kondice
- úroveň energie - k neutahání nebo gaučový mazel?
- socializace a kontrola impulzů - u pejsků a fen: vztahy s ostatními psy, fenami, jinými zvířaty, lidmi (M/Ž), dětmi, cyklisty a bruslaři
- speciální dieta
- oblíbené aktivity, hry a hračky
- co nemá rád/a

Dostupnosť

Preferuji hlídání pejsků u mne doma, a to po domluvě dle mého aktuálního diáře i v pracovní dny přes den (Praha 5, Košíře, nedaleko Anděla).


Nemá aktuálny kalendár

Jazyky

Čeština, Angličtina a Nemčina

Čeština - mateřský jazyk Angličtina - slovem i písmem Němčina - slovem i písmem

Kde stráži miláčikov:

Kde som najčastejšie: Praha » Praha 5 » Smíchov