Kateřina
3 hodnotenie
  • 25 rokov skúseností s opatrovaním
  • 51 rokov
  • Praha
  • Kontaktovalo ju už 263 rodičov
  • Aktívna pred dňom
  •  střední škola zdravotnická
  • Kurz prvej pomoci
  •  preferuje opatrovanie: nad 40 hodin za týždeň
  •  Mám vlastné priestory
  •  Strážim v dome rodiny
  •  Som ochotná voziť deti
  •  Je ochotná strážiť 10 deti
  •   Oslavy
  •   Dovolenka
  •   Cez noc
  •   Skupinky detí
Jazyky

Kateřina H.

300  Kč/hod

  • (3)
  • 51 rokov
  • 25 rokov skúseností s opatrovaním

Hodnotenie

Veronika S.22/01/2024Opatrovania - rodič cez portál

Paní Katka je odbornicí ve svém oboru, nemá potíže pohlídat obě moje děti, když je starší nemocný. Komunikace skvělá a starost o děti na jedničku. 🙂


Karolína B.09/02/2023Opatrovania - rodič cez portál

Paní Kateřina je prototyp dokonalé chůvy. S dětma tvoří, zpívá, šije, čte, vypráví. Postará se na 120%-dcera 7 a syn 2 roky. Usměvavá, milá, precizní.


Miroslava B.27/04/2015Opatrovania - rodič cez portál

Paní Kateřina je mimořádně ochotná, přišla pár hodin poté, co jsem jí zavolala. Našeho syna si získala během okamžiku. Škoda, že z časových důvodů ji nemůžeme jako hlídačku využívat.


O mne

Vážení a milí rodiče, velmi ráda Vám pomohu s péčí o Vaše děti a zabývání se dětmi je i můj koníček - jsem zdravotní sestra , učitelka širokou praxí a zkušená pečovatelka o všechny potřeby vašich dětí od 0 až do náctiletí. Pracovala jsem i na porodnici a jiných nemocničních odd. ve chráněném bydlení i učila jsem ve škole, v kroužcích a také jsem vedla speciální kroužek s waldorfskou pedagogikou.
Již dvanáct let také dobrovolnicky pomáhám rodinám ve velmi těžkých rodinných situacích různou pomocí i ve výchově, aby vše mělo na naše malé človíčky,, co nejlepší vliv. Také mám i přednášky pro rodiče o výchově a výživě.
Pokud uvažujete o domácí výuce mohu vám pomoci s rozsahem celé základní školy po domluvě - vím, co a jak učit. A jak získat dítě pro učební látku. Pro výuku cizích jazyků znám velkou pomoc, protože ovládám vysoce účinnou a zábavnou metodu výuky jazyků - je možné se tak naučit i třeba 1000 slovíček za měsíc. Mluvím plynně anglicky.
Ráda pomohu s péči o novorozenečky i s dětmi s obtížemi v chování či s nějakými nemocemi a hendikepy. Moje dovednosti jdou od zdravotní péče, výchovy, která všechny těší, výživy ke skutečnému trvalému zdraví, přes vzdělávání a doučování dětí ve všech oblastí až třeba ke střednímu školství. Jazykově se věnuji dětem i dospělým – angličtina, němčina, ruština -zkušenosti mám i s dalšími jazyky. Ráda děti učím i sporty – lyžování, bruslení, plavání, stolní tenis, bowling ...

Mohu poskytnout i výuku na flétnu a procvičování klavíru, kytary. Učím i výtvarné techniky a i ruční práce - pletení háčkování, vyšívání, šití...a vyřezávání. Píšu pro děti písničky a divadelní hry i ve verších, které spolu pak hrajeme rodičům.

Věnuji se i zahradě a přírodě a tak se se mnou děti mohou seznamovat se vším, co k tomu patří včetně pěstování na jejich zahrádce či balkonu. Také se zajímám o dějepis a dětem vyprávím o historii tak, aby je to bavilo.

Jaká jsem - nekuřačka, nepiju alkohol, pečlivá, precizní, chodím vždy včas, nemám problém s tím, když mi rodina chce volat i v noci když něco potřebují - radu, pomoc atd. Prostě ráda poskytuji bezproblémové zajištění všeho, co je potřeba. Je se mnou legrace a mám velký smysl pro humor. Baví mne, když lidé okolo mne mají radost a ráda podporuji dobrou náladu u všech.

Mohu samozřejmě děti vozit autem po Praze za jejich aktivitami či na výlety i mimo Prahu. Působím nejen v Praze 6, ale i v celé Praze či okolo Prahy. Nemám problém dojet dle domluvy. Pro děti jsem také vytvořila videonávod na pletení na youtube.
Moc mne věnování času dětem těší a dále mne inspiruje a ráda o tom i vyprávím těm které to zajímá. Dětem i dospělým je se mnou dobře a je možné se se mnou na všem, co je potřeba, domluvit. Každé setkání s rodinami je pro mne krásné inspirativní.

Dostupnosť

Mohu dle domluvy. Můj rozvrh se mění často velmi rychle podle změn v rodinách.


Nemá aktuálny kalendár

Skúsenosti s opatrovaním

nemluvňatá

25 rokov

batoľatá

25 rokov

predškoláci

25 rokov

detský školský vek

25 rokov

násťroční

25 rokov

Skúsenosť so špeciálnymi požiadavkami

Poruchy autistického spektra, Diabetes, Astma, Hyperaktivita, Detské choroby, Alergie na potraviny, Problémy so spánkom, Problémy s videním, Problémy so sluchom, Epilepsia a Špeciálne potreby

dle potřeb dítěte a požadavků rodičů jsem zdravotní sestra

Zručnosti

Spev / hudobný nástroj, Kreslenie, maľovanie, Tanec / pohybová aktivita a Šport

bruslení, lyžování, plavání, pink ponk, skládání písniček básniček, psaní divadelních pohádek a jejich hraní s dětmi, pomoc dětem s péčí o jejich domácí zvířátko, poradenství v oblasti výchovy a zdraví. Ovládám vysoce účinnou zábavnou metodu výuky jazyků a dalšího učení.

Jazyky

Angličtina, Nemčina, Ruština a Slovenčina

angličtina, němčina, ruština a samozřejmě slovensky

Kurzy

Jsem zdravotní sestra s bohatou pedagogickou praxi a se studijními zkušenostmi na psychologii a teologii. Nevím, co by koho zajímalo a praxe a celoživotní vzdělávání je lepší než mnoho kurzů. Mám certifikát např. Dornovy metody plus aj.

Fotografia

Kde stráži:

Kde som najčastejšie: Praha » Praha 6 » Praha 6 » Praha



Kde tiež bývam: Praha 1