Cecílie
5 hodnotenie
  • 18 rokov skúseností s opatrovaním
  • 38 rokov
  • Zdiby
  • Kontaktovalo ju už 15 rodičov
  • Aktívna pred 9 dňami
  • Zodpovedá do: 1 deň
  •  Bean s.r.o - Předškolní a mimoškolní pedagogika
  • Kurz prvej pomoci
  •  preferuje opatrovanie: 20 - 40 hodin za týždeň
  •  Mám vlastné priestory
  •  Strážim v dome rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Som ochotná voziť deti
  •  Je ochotná strážiť 3 deti
  •   Oslavy
  •   Cez noc
  •   Skupinky detí
Jazyky

Cecílie B.

350  Kč/hod

  • (5)
  • 38 rokov
  • 18 rokov skúseností s opatrovaním
  • covid-19 vakcína

Čistý trestný register, archivovaný O.P.

Overené vzdelanie a certifikáty

Soukromá střední odborná škola, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika. Kurz Podpora přirozeného rozvoje podpory řeči dětí - primární logopedická prevence. Kurz Jóga s dětmi (Portál). Magformers v geometrii pro MŠ a 1. stupeň ZŠ. Kurz Podpora dětí s problémovým chováním a práce s nimi. Kurz Hodnocení a sebehodnocení v mateřské škole, Komunikace - efektivní komunikace mezi učitelem a žáky a mezi žáky navzájem. Oblastní setkání v rámci projektu Klokanovy školky.

získate prístup k plnému detailu overenia

Viac...

Hodnotenie

Jakub M.11/09/2024Opatrovania - rodič cez portál

Cilka nám hlídá roční dvojčátka a jsme velmi spokojeni🙂 Můžu se spolehnout na její dochvilnost a pečlivost a víme, že je o kluky skvěle postaráno. Děti se po čase stráveném s Cilkou vrací usměvaví a v dobré náladě, což vypovídá o tom, že ji mají rádi a my jako rodiče si ji nemůžeme vynachválit:)


Tereza H.10/09/2024Opatrovania - rodič cez portál

Cecilka je neskutečně veselá, plná energie. Dcera si ji okamžitě oblíbila a vždy se na hlídání těší, což pro mě jako rodiče hodně znamená. Komunikace s Cecilkou je perfektní – je spolehlivá a vždy výborně připravená na každé hlídání. Vytváří bezpečné a hravé prostředí, ve kterém se naše dcera cítí skvěle. Jsem nesmírně vděčná, že jsme Cecilku našli, a mohu ji jedině doporučit!


Mariana S.08/08/2024Overovacie centrá

S Cilkou spolupracuji v uplynulých dvou letech, kdy k nám dochází na výpomoc s krátkodobým hlídáním dětí. Za tuto dobu se stala spřízněnou duší naší rodiny. Syn ji doslova zbožňuje. Osobně oceňuji především její temperament, optimismus, dobrou náladu, kreativitu a přirozený způsob komunikace a práce s dětmi a dochvilnost. Líbí se mi, jak v praxi uplatňuje své dlouholeté zkušenosti s individuálním hlídáním dětí a ze zaměstnání v soukromých a státních školkách. Důležité pro mě je, že se na ni mohu vždy spolehnout a plně jí důvěřovat. Své děti jí vždy bez obav svěřím a proto ji mohu jen doporučit. Jana P.


Mariana S.08/08/2024Overovacie centrá

Cilka nám hlídala našeho půlročního syna Ríšu. Hlídání probíhalo buď u nás doma nebo i v její domácnosti. Zvládala vše ohledně jeho péče. Přebalování, příprava mateřského mléka a později i příkrmy. O syna se starala velmi pečlivě a nikdy nebyl žádný problém. Působila u nás cca. rok, poté nastoupila na mateřskou dovolenou. Cilku bych jistě doporučila i jiným maminkám. Tatiana F.


Mariana S.08/08/2024Overovacie centrá

Cilku považuji za jednu z výher v loterii mého života. Svoje profesní povinnosti plnila vždy s nadhledem a klidem, který měl u dětí respekt, ale za hlavní devizu považuji její příjemnou povahu, pro kterou ji obě mé děti od začátku milovaly. Dokázala vždy přirozeně vytvořit příjemnou atmosféru, byla kreativní a děti k ní přistupovaly s absolutní důvěrou, ostatně jako celá naše rodina. Za dobu, kdy měla v péči mé dva syny, jsem jí dodnes vděčná. Bronislava M.


O mne

Jsem maminka dvou fajn dětí Jiřík 12 let a Rozárka 9 let.Zároveň jsem také paní učitelka Cilka😃z mateřské školky, lektorka vaření a pečení pro děti a v neposlední řadě chůva s více jak 10-letou praxí.Vystudovala jsem předškolní a mimoškolní pedagogiku. V mateřské škole jsem působila dohromady 6 let. Převážně u mladších dětí (2-4 roky). Mezi mé oblíbené oblasti ve vzdělávání dětí patří environmentální, polytechnická a hudební výchova. Ráda děti vedu k praktických činnostem na zahradě, sbíráme bylinky, vaříme, tvoříme z nejrůznějších materiálů. Od svých 19 let se věnuji péči o děti.Působila jsem jako chůva v českých rodinách. Převážně na plný úvazek.Starala jsem se o děti od narození až po předškolní věk.Momentálně čerpám inspiraci a zkušenosti v montessori škole jako asistentka pedagoga.
Absolvovala jsem mnoho seminářů a školení ohledně zdravého a správného vývoje dětí (logopedický asistent,kurz první pomoci, dětská jóga a mnoho dalších) . Výchovu vlastních,ale i svěřených dětí vedu respektujícím způsobem.Nechávám je poznávat svět vlastníma rukama a dopřávám jim dostatečný prostor pro jejich fantazii.
Mezi mé koníčky patří pěstování na zahradě, pečení, háčkování, cestování naším starým obytňáčkem, jóga a procházky s pejskem.Jsem tedy nakloněna i domácím mazlíčkům.

Skúsenosti s opatrovaním

nemluvňatá

18 rokov

batoľatá

17 rokov

predškoláci

17 rokov

detský školský vek

10 rokov

násťroční

žiadna skúsenosť

Skúsenosť so špeciálnymi požiadavkami

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Detské choroby, Alergie na potraviny a Špeciálne potreby

Zručnosti

Spev / hudobný nástroj, Kreslenie, maľovanie, Tanec / pohybová aktivita a Šport

Jazyky

Čeština

Aj

Kurzy

Logopedický asistent, dětská jóga

Kde stráži:

Kde som najčastejšie: Středočeský » Brandýs nad Labem-Stará Boleslav » Zdiby » Zdiby