Kamila
2 hodnotenie
  • 10 rokov skúseností s opatrovaním
  • 46 rokov
  • Tišnov
  • Kontaktovalo ju už 189 rodičov
  • Aktívna pred 3 dňami
  •  Vyšší odborná škola podnikání a managementu
  • Kurz prvej pomoci
  •  preferuje opatrovanie: 20 - 40 hodin za týždeň
  •  Mám vlastné priestory
  •  Strážim v dome rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotná strážiť 2 deti
  •   Oslavy
  •   Dovolenka
  •   Cez noc
Jazyky

Kamila V.

230  Kč/hod

  • (2)
  • 46 rokov
  • 10 rokov skúseností s opatrovaním

Hodnotenie

Kamila C.02/06/2021Opatrovania - rodič cez portál

Paní Kamila hlídala mého syna (12 měsíců) několik měsíců. I když syn ze začátku při jejím příchodu plakal, vždy jej dokázala utišit a zabavit. Vždy přišla ráno na čas, syn si ji velmi oblíbil, věnovala se mu, pokaždé s ním šla ven, i když počasí moc nepřálo. Kolem hlídání nebyl nikdy s ničím problém, paní Kamila si dokázala poradit i s nečekanými situacemi. Je také komunikativní a dokáže i s péčí o děti poradit. Je vidět, že má s hlídáním zkušenosti. Doporučuji.


Zdenka A.08/03/2021Starostlivosť o seniorov

Paní Kamila by možná v profilu měla podotknout, že bydlí 30 km od Brna, takže v Brně nehlídá - bohužel mi s péčí o tatínka proto nemohla pomoci.

Mrzí mě to. Bohužel jsem měla omylem špatně označená místa v mém profilu..chybu už jsem odstranila. V Brně tedy také funguji, ale požadavek na péči o seniora požadující návštěvu 4 krát za den na max. 1 hod, a to i ve velmi pozdních večerních hodinách a také i o víkendech, opravdu nebylo v mých silách naplnit. 
Odpoveď od hlídačky

O mne

Jsem žena, kamarádka, pečovatelka, pomocnice - zkrátka co je třeba. Je mi 46 let a mám 2 děti (syn 18 let a dcera 14 let). Po rodič. dovolené, v jejímž průběhu jsem uklízela pravidelně ve 3 rod. domech, po té ve 5 bytech, jsem si udělala akreditovaný kurz pro péči o děti a nyní se věnuji péči o děti. Také mám kurz pro péči o seniory vč. handicapovaných, čemuž bych se v budoucnosti také ráda i více věnovala.
S dětmi chodím ráda do přírody, na výlety, na hřiště, věnuji se s nimi sportovním aktivitám - dle věku dětí a sezóny. Jsem zastáncem zdravé výživy a zdravého životního stylu. Nejsem příznivcem žádné moderní techniky...(kromě pračky a myčky:o)) Absolvovala jsem Rodinnou školu, po té Vyšší odbornou školu v oboru podnikání, jazykovou školu (AJ). Po té jsem odcestovala do Velké Británie jako au-pair, kde jsem se v rodině starala o 3 malé děti. Před MD jsem pracovala jako obchodní asistentka v soukromé firmě v Brně. Dále 8 let práce OSVČ profesionální chůva, po té 2 roky zaměstnaná v nadaci Vrba pro ovdovělé rodiny a nyní opět OSVČ. Mé koníčky jsou jóga, břišní tance, malování, cestování a hudba. Snažím se o rovnocenný přístup k dětem inspirovaný knihou Respektovat a být respektován a hlavně se učit i od nich. Mám zkušenosti i s Montessori výukou, dále kurz efektivního rodičovství a nenásilné komunikace. Na dětech obdivuji zejména jejich spontánnost a přirozenost, která se leckdy, bohužel, díky ne úplně správnému přístupu k nim, často s přibývajícím věkem vytrácí...Na druhou stranu, ale věřím, že je třeba dávat dětem zdravé hranice. Děti jsem hlídala 1 rok jako Au-pair, pak kamarádkám, v mateřském centru a v rodinách u dětí či u sebe doma.. Ráda zpříjemním dětem čas hrou, tvořením, výukou AJ a třeba i přípravou na vyučování než se rodiče vrátí z práce či doprovodím dítko, kam bude třeba.
Mám zkušenosti s hlídáním dětí od miminka po puberťáky😉 Příležitostně jsem také hlídala známým 8 letou autistickou dívku s mentálním opožděním a další s dětskou mozkovou obrnou.
Mohu hlídat i přes noc či po dohodě i někdy o víkendu, či na letní dovolené apod. V případě, že vás můj profil oslovil, ráda zašlu podrobný životopis. Cena za hlídání činí 230-Kč/ h nebo dle vzájemné dohody podle konkrétní situace. V případě úklidu v domácnosti 250 Kč/ h. Samozřejmě dodám reference z předchozích rodin, kde jsem pracovala. Tuto práci vykonávám na základě živnostenského oprávnění.
Absolvovala jsem i akreditovaný pečovatelský kurz pro seniory a 2 roky se věnovala i péči o starší seniory, kteří byli ještě mobilní. Zkušenost s pouze ležícími však nemám. Jsem empatická a optimistické povahy, takže je dokážu i hodně rozesmát...navzdory jejich chorobám a problémům 😉😀

Skúsenosti s opatrovaním

nemluvňatá

8 rokov

batoľatá

8 rokov

predškoláci

5 rokov

detský školský vek

5 rokov

násťroční

5 rokov

Skúsenosť so špeciálnymi požiadavkami

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Detské choroby, Alergie na potraviny, Problémy so spánkom, Problémy s videním, Problémy so sluchom a Špeciálne potreby

Zručnosti

Spev / hudobný nástroj, Kreslenie, maľovanie, Tanec / pohybová aktivita a Šport

jóga,břišní tanec, meditace, turistika, lyžování,

Jazyky

Čeština a Angličtina

Ovládám anglický jazyk, mám malou státní zkoušku, pobyt rok v UK jako au-pair, momentálně používám spíše příležitostně. Ale v pohodě se samozřejmě domluvím, učím se s dětmi AJ v ZŠ.

Kurzy

Akreditovaný pečovatelský kurz pro děti od narození do 15 let vč. handicapovaných Akreditovaný pečovatelský kurz pro seniory vč. handicapovaných Kurz efektivního rodičovství Kurz nenásilné komunikace Kurz první pomoci

Starostlivosť podľa zákona o sociálnych službách

Poskytujem tiež služby podľa zákona o sociálnych službách (z.č.108/2006 Sb.)
Stiahnuť dokument

Hlídačky.cz nekontrolujú, že dokument oprávňuje hlídačku poskytovať sociálne služby v zmysle zákona z.č.108/2006 Sb.

Kde stráži:

Kde som najčastejšie: Jihomoravský » Tišnov, Jihomoravský kraj » Tišnov



Kde tiež bývam: Brno-střed



Bydlím u Tišnova, mohu dojíždět do Brna a do 20 km kolem Tišnova vlastním vozem.