Natálie
 
  • 20 let
  • Praha 13
  • Aktivní před 11 dny
  •  Gymnázium dr. Václava Šmejkala
  •  ČVUT, FEL, Lékařská elektronika a bioinformatika
  •  Žehlení
  •  Mytí auta
Jazyky

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

Ověřena identita

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

Rejstřík trestů

doložen online · v době kontroly ne starší 3 měsíců

získáte přístup k plnému detailu ověření

O mně

Vyrůstal jsem v dvoupatrovém domě, kde jsem se podílel na pravidelném úklidu. Mám zkušenosti s úklidem koupelen, včetně čištění sprch, van, umyvadel a toalet. Důkladně se starám o kuchyně, včetně mytí nádobí, čištění sporáku, pracovní desky a dřezů. V celém domě také pravidelně vysávám a vytírám podlahy. Umím pečlivě uklidit různé typy povrchů a dbám na to, aby byl každý prostor čistý a uklizený. Mé zkušenosti zahrnují úklid nejen domů a bytů, ale také restaurací a jejich zázemí , kde je třeba dodržovat pořádek a čistotu pro příjemné pracovní prostředí a kvůli hygienickým předpisům.

Dostupnost

Většinou jsem dostupná ve středu dopoledne, čtvrtky, pátky odpoledne. O víkendu občas jezdím domu, ale dle potřeby není problém zůstat. V pondělí mám hodně nabitý program, ale v úterý mám čas ráno dle sudých a lichých týdnů.:)



Kalendář naposledy aktualizován před 14 dny

Jazyky

Čeština, Angličtina a Němčina

Angličtinu jsem mela 8 let - hodiny jak gramatiky tak anglické konverzace a strávila jsem jedno léto v Americe, kde jsem se dorozumívala pouze anglicky. Mám za sebou čerstvě maturitu a také FCE certifikát. Němčinu jsem měla krátce, takže bych si vzpomněla pouze na základy.

Kurzy

FCE certifikát

Kde uklízí:

Kde jsem nejčastěji: Praha » Praha 13 » Praha 13 » Praha 13



Kde také bývám: Velké Březno