Dominika
 
  • 29 let
  • Hrabůvka
  • Aktivní před 7 dny
  •  Gymnázium
  •  Ostravská Univerzita, Pedagogická fakulta, Speciální pedagogika pro učitele
  •  preferuje hlídání: do 20 hodin týdně
  •  Mám vlastní prostory
  •  Hlídám v domě rodiny
  •  Vlastním auto
  •  Je ochotna hlídat 2 děti
Jazyky

Dominika J.

200 Kč/h

  • 29 let
  • covid-19 vakcína

Prošla ověřením dokladu (OP nebo ŘP)

kontrola oproti duplicitním registracím · ověření data platnosti

Ověřena identita

získáte přístup k plnému detailu ověření

O mně

Krásný den přeji,
jmenuji se Dominika, je mi 29 let a momentálně jsem primárně maminkou našeho tříletého zázraku. Se synem zůstávám ještě jeden rok doma, hledám si tedy možnosti různého přivýdělku, a proto jsem tady.
Vystudovala jsem magisterské studium v oboru Speciální pedagogika se zaměřením na učitelství. Věřím, že každý člověk má výjimečný dar, který však musí v sobě objevit, aby jej mohl využít. Já mám to štěstí, že jsem své životní poslání našla, a to v práci s dětmi, zvláště s těmi se speciálně vzdělávacími potřebami.
Již 10 let doučuji v domácím prostředí děti mladšího a staršího školního věku angličtinu. V průběhu studia jsem měla možnost pracovat s dětmi s poruchou autistického spektra na příměstských táborech a terapeutických pobytech a také jako osobní asistent dětem, ale i dospělým lidem se zdravotním postižením. Po bakalářském studiu jsem pracovala jako učitelka ve speciální logopedické třídě a následně jako speciální pedagog v běžné MŠ, kdy jsem měla možnost individuálně pracovat s dětmi předškolního věku se speciálně vzdělávacími potřebami.
Jsem velmi empatický, vnímavý a citlivý člověk a právě tyto vlastnosti jsou
podle mého při práci s dětmi nepostradatelné. Každé dítě je jedinečné, a je proto třeba k němu přistupovat s respektem, dle jeho individuálních potřeb.
Při práci s dětmi je dle mého důležitá také trpělivost, schopnost pružně reagovat na změny, kreativita, laskavost, humor, hravost, nadhled a také spravedlnost, což jsou vlastnosti, které u sebe nacházím.
Ve volném čase ráda cvičím pilates, maluju a tvořím. Úplně nejspokojenější se cítím v přírodě, se svými nejbližšími, s hudbou v uších nebo s knihou v ruce.
Po narození syna bylo třeba mé záliby lehce modifikovat. Tvoříme tedy spolu, nejčastěji v lese s přírodninami, u řeky nebo v rámci domácího smyslohraní. Cvičení nahradily závody v běhu, které nemám šanci vyhrát, seskoky z obrubníků nebo válení sudů v trávě. S literaturou se setkávám každý večer v podobě hodinového čtení dětských pohádek a místo hudby poslouchám edukativních podcasty.
Cokoliv dělám, tak se snažím dělat srdcem. Často se raduji z maličkostí a všímám si věcí, které na první pohled nejsou vidět. :)

Zkušenosti s hlídáním

nemluvňata

žádná zkušenost

batolata

3 roky

předškoláci

6 let

dětský školní věk

6 let

náctiletí

6 let

Zkušenost se speciálními požadavky

Poruchy autistického spektra, Hyperaktivita, Alergie na potraviny a Speciální potřeby

Jazyky

Čeština a Slovenština

Angličtinu mám na úrovni B2. Doučuji žáky ZŠ anglický jazyk již 10 let.

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Moravskoslezský » Ostrava » Ostrava » Ostrava-jih » Hrabůvka