Renata
6 hodnocení
  • 26 let
  • Kadaň 1
  • Kontaktovalo ji už 35 uživatelů
  • Aktivní před 20 dny
  •  VOŠ, OA, SPgŠ a SZŠ Most
  •  Západočeská univerzita
  • Roky zkušeností: 5
  • Mateřská škola
  • Základní škola
  • Střední škola
  • Přijímací řízení na střední školu
  • Přijímací řízení na základní školu
  • Maturita
  • Individuální celková příprava
  • Online video doučování
Jazyky

Renata S.

250 Kč/h

  • (6)
  • 26 let

Čistý trestní rejstřík, zkontrolován O.P.

Ověřeno vzdělání a certifikáty

Maturitní zkouška z pedagogické školy v oboru předškolní a mimoškolní výchova. Maturitní zkouška z anglického jazyka. Studentka Pedagogické fakulty Západočeské univerzity v Plzni, oboru učitelství pro 1. stupeň základních škol.

Ověřen e-mail a telefon

Ověřena adresa

získáte přístup k plnému detailu ověření

Více...

Hodnocení

Denisa K.24/08/2016Ověřovací centra

Hodnocení praxe z prvního ročníku pedagogické školy, praxe v mateřské škole.
Praktikantka Renata nezameškala na praxi ani jediný den. Do MŠ chodila včas. Po dobu praxe se chovala slušně. Byla vždy řádně upravená. Byla vstřícná a ochotná. Má kladný a vstřícný vztah k dětem a je kamarádská. Ze začátku spíše pozorovala, postupně se aklimatizovala a byla v kolektivu spokojená. Na naše požadavky reagovala kladně. Zapojovala se převážně do dětských spontánních her a do řízených činností v oblasti výtvarné a tělesné výchovy. Žádné problémy jsme neshledali, avšak je znát, že je ještě na začátku pedagogických zkušeností.

Vedoucí praxe: PETRA W.


Denisa K.24/08/2016Ověřovací centra

Hodnocení praxe z druhého ročníku z pedagogické školy, praxe ve školní družině.
Slečna Renata splnila předepsaný počet hodin a na praxi chodila včas. Má kladný vztah k práci s dětmi, zapojila se do všech činností ŠD, obětavě pomáhala hlavně mladším a integrovaným dětem. Sama dětem zorganizovala několik činností – hlavně pohybové a příprava na vyučování. Má kladný vztah k dětem, chovala se k nim kamarádsky, ale zvládla je i kázeňsky.Neměla problém komunikovat s větším počtem dětí. Pomáhala také v kroužku keramiky a zúčastnila se vyučování „Tvořivá dílna“. Má velice pěkně zpracované záznamy – přehledné, obsažné, bez chyb. Nemám co vytknout.

Vedoucí praxe: JAROSLAVA D.


Denisa K.24/08/2016Ověřovací centra

Hodnocení praxe ze třetího ročníku pedagogické školy, základní a mateřská škola – třída s upraveným vzdělávacím programem.
Renata ještě potřebuje podporu a povzbuzení ze strany učitele. Je pracovitá, ochotná. Písemné přípravy plnila zcela samostatně, vyráběla si vlastní pomůcky i pracovní listy na své výstupy. Práci v hodině umí dobře naplánovat i zorganizovat, ale je trochu nejistá, chybí pouze praxe s dětmi. Renata je tichá, mluví spisovně, klidně. Umí dobře plánovat činnosti, je flexibilní. K žákům má dobrý přístup, dokáže jim pomoci, poradit. Je milá, vstřícná, empatická, trpělivá. S dětmi vycházela velmi dobře, děti si ji oblíbily.
Vedoucí praxe: LADA A.


Denisa K.24/08/2016Ověřovací centra

Hodnocení praxe ze čtvrtého ročníku pedagogické školy - praxe v mateřské škole.
Renatka nám pomáhala s přípravou Vánočního jarmarku, výroba svícnů a věnců, pečení perníků a vyrábění výzdob pro Obecní úřad. Renatka při své přípravě byla svědomitá. Vždy si vyrobila šablony na VV činnosti i do kognitivního kruhu, často čerpala z internetu. Renatka je na děti hodná, poslouchá jejich prosby a tužby. V menším počtu dětí organizaci dětí zvládá. Není příliš autoritativní, ale děti si srovná jednoduchou říkankou – písní. Renatka přirozeně komunikovala s dětmi, mluvila spisovně, její projev byl kultivovaný. Renatka se musí naučit improvizovat na dané situace. Renatka se v průběhu praxe musela naučit mluvit hlasitěji – děti na ni lépe reagovaly. Děti Renatka zaujala. Často jim četla a vždy měla připravené krásné otázky.
Vedoucí praxe: BIANCA K.


Renata P.21/08/2016Hlídání dětí - rodič na portále

Je šikovná, spolehlivá a ochotná. Určitě doporučuji k vašim dětem.


Ondra L.18/08/2016Hlídání dětí - rodič mimo portál

Jsem velice spokojený. Slečna hlídala mou 18 měsíční neteř a malá jen zářila.
Ví jak na děti a velice dobře to s nimi umí. Můžu jen doporučit.


O mně

Zdravím Vás!
Mám vystudovanou střední i vysokou pedagogickou školu. Mám zkušenosti s doučováním a dokonce jsem nyní byla 2 roky třídní učitelkou 3. a 4. třídy na ZŠ. Můj styl výuky je interaktivní a přizpůsobím se potřebám studenta. Při plánování lekcí se snažím vytvořit prostředí, které podněcuje zvídavost a aktivní účast studentů. Na prvním místě je určitě porozumění tématu a následné důkladné procvičování, které může probíhat různými způsoby, některé mohou malé děti opravdu zaujmout a vtáhnout do tématu. Snažím se poskytnout zpětnou vazbu, která pomůže studentům růst.
Pokud bych si měla vybrat jediný předmět, který miluji, byla by to matematika. Rozvíjí logické myšlení a učí nás, že některé problémy mohou mít více řešení, což je dobré i pro život.

Každopádně jsem celkem všestranný člověk a doučuji vše potřebné pro předškoláka a školáka z prvního stupně ZŠ a také základní předměty 2. stupně ZŠ a středních škol. Zároveň mohu nabídnout učení na hud. nástroj - klavír, kytara, flétna.

Dostupnost

Nejčastěji mohu pondělky a čtvrtky celé dny.


Nemá aktuální kalendář

Doučované předměty

Čeština   Čeština
Angličtina   Angličtina
  Matematika
  Zpěv
  Kytara
  Klavír
  Flétna

Speciální potřeby

  Děti se specifickými poruchami učení
  Domácí úkoly

Jazyky

Čeština a Angličtina

Kurzy

Europas, plavecký, lyžařský, vodácký kurz

Kde hlídá:

Kde jsem nejčastěji: Ústecký » Kadaň, Ústecký kraj » Kadaň 1



Kde také bývám: Praha 10



V okolí Kadaně hlídám. Doučuji online, to znamená, že lze odkudkoliv v ČR. Mám s tím zkušenosti a i bez osobního kontaktu to lze.