Renata
6 reviews
  • 26 years
  • Kadaň 1
  • 35 users have already contacted her
  • Activity 18 days ago
  •  VOŠ, OA, SPgŠ a SZŠ Most
  •  Západočeská univerzita
  • Years of experience: 5
  • Kindergarden
  • Primary school
  • High school
  • Admission high school
  • Admission primary school
  • Final exam high school
  • Individual general preparation
  • Online video tutoring
Languages

Renata S.

250 Kč/hour

  • (6)
  • 26 years

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Maturitní zkouška z pedagogické školy v oboru předškolní a mimoškolní výchova. Maturitní zkouška z anglického jazyka. Studentka Pedagogické fakulty Západočeské univerzity v Plzni, oboru učitelství pro 1. stupeň základních škol.

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe z prvního ročníku pedagogické školy, praxe v mateřské škole.
Praktikantka Renata nezameškala na praxi ani jediný den. Do MŠ chodila včas. Po dobu praxe se chovala slušně. Byla vždy řádně upravená. Byla vstřícná a ochotná. Má kladný a vstřícný vztah k dětem a je kamarádská. Ze začátku spíše pozorovala, postupně se aklimatizovala a byla v kolektivu spokojená. Na naše požadavky reagovala kladně. Zapojovala se převážně do dětských spontánních her a do řízených činností v oblasti výtvarné a tělesné výchovy. Žádné problémy jsme neshledali, avšak je znát, že je ještě na začátku pedagogických zkušeností.

Vedoucí praxe: PETRA W.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe z druhého ročníku z pedagogické školy, praxe ve školní družině.
Slečna Renata splnila předepsaný počet hodin a na praxi chodila včas. Má kladný vztah k práci s dětmi, zapojila se do všech činností ŠD, obětavě pomáhala hlavně mladším a integrovaným dětem. Sama dětem zorganizovala několik činností – hlavně pohybové a příprava na vyučování. Má kladný vztah k dětem, chovala se k nim kamarádsky, ale zvládla je i kázeňsky.Neměla problém komunikovat s větším počtem dětí. Pomáhala také v kroužku keramiky a zúčastnila se vyučování „Tvořivá dílna“. Má velice pěkně zpracované záznamy – přehledné, obsažné, bez chyb. Nemám co vytknout.

Vedoucí praxe: JAROSLAVA D.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe ze třetího ročníku pedagogické školy, základní a mateřská škola – třída s upraveným vzdělávacím programem.
Renata ještě potřebuje podporu a povzbuzení ze strany učitele. Je pracovitá, ochotná. Písemné přípravy plnila zcela samostatně, vyráběla si vlastní pomůcky i pracovní listy na své výstupy. Práci v hodině umí dobře naplánovat i zorganizovat, ale je trochu nejistá, chybí pouze praxe s dětmi. Renata je tichá, mluví spisovně, klidně. Umí dobře plánovat činnosti, je flexibilní. K žákům má dobrý přístup, dokáže jim pomoci, poradit. Je milá, vstřícná, empatická, trpělivá. S dětmi vycházela velmi dobře, děti si ji oblíbily.
Vedoucí praxe: LADA A.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe ze čtvrtého ročníku pedagogické školy - praxe v mateřské škole.
Renatka nám pomáhala s přípravou Vánočního jarmarku, výroba svícnů a věnců, pečení perníků a vyrábění výzdob pro Obecní úřad. Renatka při své přípravě byla svědomitá. Vždy si vyrobila šablony na VV činnosti i do kognitivního kruhu, často čerpala z internetu. Renatka je na děti hodná, poslouchá jejich prosby a tužby. V menším počtu dětí organizaci dětí zvládá. Není příliš autoritativní, ale děti si srovná jednoduchou říkankou – písní. Renatka přirozeně komunikovala s dětmi, mluvila spisovně, její projev byl kultivovaný. Renatka se musí naučit improvizovat na dané situace. Renatka se v průběhu praxe musela naučit mluvit hlasitěji – děti na ni lépe reagovaly. Děti Renatka zaujala. Často jim četla a vždy měla připravené krásné otázky.
Vedoucí praxe: BIANCA K.


Renata P.21/08/2016Babysitting - via this platform

Je šikovná, spolehlivá a ochotná. Určitě doporučuji k vašim dětem.


Ondra L.18/08/2016Babysitting - outside this platform

Jsem velice spokojený. Slečna hlídala mou 18 měsíční neteř a malá jen zářila.
Ví jak na děti a velice dobře to s nimi umí. Můžu jen doporučit.


About me

Hello! I have graduated from both a secondary school and a university pedagogical school. With experience in tutoring, and having served as a class teacher for 3rd and 4th grade at an elementary school for the past 2 years, My teaching style is interactive and adaptable to the needs of each student. When planning lessons, I aim to foster an environment that stimulates curiosity and encourages active student participation. Ensuring understanding of the subject matter is my top priority, followed by thorough practice sessions that cater to various learning styles, including engaging activities for young children. I provide constructive feedback to help students grow and improve.
I am covering all necessary subjects for preschoolers and students from the first grade of elementary school, as well as basic subjects for the second grade of elementary school and high school. Additionally, I offer lessons in playing musical instruments such as piano, guitar and flute.

Availability

Nejčastěji mohu pondělky a čtvrtky celé dny.


Current calendar is not availaible

Tutoring subjects

Čeština   Čeština
English   English
  Math
  Singing
  Guitar
  Piano
  Flétna

Special needs

  Kids with specific learning disorders
  Homeworks

Languages

Čeština and English

Certification

Europas, plavecký, lyžařský, vodácký kurz

Where babysit

Primary city: Ústecký » Kadaň, Ústecký kraj » Kadaň 1



Where am I available too?: Praha 10



V okolí Kadaně hlídám. Doučuji online, to znamená, že lze odkudkoliv v ČR. Mám s tím zkušenosti a i bez osobního kontaktu to lze.