Renata
6 reviews
  • 6 years experience
  • 26 years
  • Kadaň 1
  • She has already been contacted by 35 parents
  • Activity 20 days ago
  •  VOŠ, OA, SPgŠ a SZŠ Most
  •  Západočeská univerzita
  •  prefers sitting: up to 20 hours/week
  •  I have a place for babysitting
  •  I babysit at parents' place
  •  I have a car
  •  I can take kids by car
  •  she can babysit 3 kids
  •   Birthday parties and other
  •   Travel for Vacations
Languages

Renata S.

200 Kč/hour

  • (6)
  • 26 years
  • 6 years experience

Clean criminal record, ID archived

Verified education and certificates

Maturitní zkouška z pedagogické školy v oboru předškolní a mimoškolní výchova. Maturitní zkouška z anglického jazyka. Studentka Pedagogické fakulty Západočeské univerzity v Plzni, oboru učitelství pro 1. stupeň základních škol.

Verified e-mail and phone number

Verified address

you will get access to the full detail of the verification

More...

Reviews

Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe z prvního ročníku pedagogické školy, praxe v mateřské škole.
Praktikantka Renata nezameškala na praxi ani jediný den. Do MŠ chodila včas. Po dobu praxe se chovala slušně. Byla vždy řádně upravená. Byla vstřícná a ochotná. Má kladný a vstřícný vztah k dětem a je kamarádská. Ze začátku spíše pozorovala, postupně se aklimatizovala a byla v kolektivu spokojená. Na naše požadavky reagovala kladně. Zapojovala se převážně do dětských spontánních her a do řízených činností v oblasti výtvarné a tělesné výchovy. Žádné problémy jsme neshledali, avšak je znát, že je ještě na začátku pedagogických zkušeností.

Vedoucí praxe: PETRA W.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe z druhého ročníku z pedagogické školy, praxe ve školní družině.
Slečna Renata splnila předepsaný počet hodin a na praxi chodila včas. Má kladný vztah k práci s dětmi, zapojila se do všech činností ŠD, obětavě pomáhala hlavně mladším a integrovaným dětem. Sama dětem zorganizovala několik činností – hlavně pohybové a příprava na vyučování. Má kladný vztah k dětem, chovala se k nim kamarádsky, ale zvládla je i kázeňsky.Neměla problém komunikovat s větším počtem dětí. Pomáhala také v kroužku keramiky a zúčastnila se vyučování „Tvořivá dílna“. Má velice pěkně zpracované záznamy – přehledné, obsažné, bez chyb. Nemám co vytknout.

Vedoucí praxe: JAROSLAVA D.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe ze třetího ročníku pedagogické školy, základní a mateřská škola – třída s upraveným vzdělávacím programem.
Renata ještě potřebuje podporu a povzbuzení ze strany učitele. Je pracovitá, ochotná. Písemné přípravy plnila zcela samostatně, vyráběla si vlastní pomůcky i pracovní listy na své výstupy. Práci v hodině umí dobře naplánovat i zorganizovat, ale je trochu nejistá, chybí pouze praxe s dětmi. Renata je tichá, mluví spisovně, klidně. Umí dobře plánovat činnosti, je flexibilní. K žákům má dobrý přístup, dokáže jim pomoci, poradit. Je milá, vstřícná, empatická, trpělivá. S dětmi vycházela velmi dobře, děti si ji oblíbily.
Vedoucí praxe: LADA A.


Denisa K.24/08/2016Verification center

Hodnocení praxe ze čtvrtého ročníku pedagogické školy - praxe v mateřské škole.
Renatka nám pomáhala s přípravou Vánočního jarmarku, výroba svícnů a věnců, pečení perníků a vyrábění výzdob pro Obecní úřad. Renatka při své přípravě byla svědomitá. Vždy si vyrobila šablony na VV činnosti i do kognitivního kruhu, často čerpala z internetu. Renatka je na děti hodná, poslouchá jejich prosby a tužby. V menším počtu dětí organizaci dětí zvládá. Není příliš autoritativní, ale děti si srovná jednoduchou říkankou – písní. Renatka přirozeně komunikovala s dětmi, mluvila spisovně, její projev byl kultivovaný. Renatka se musí naučit improvizovat na dané situace. Renatka se v průběhu praxe musela naučit mluvit hlasitěji – děti na ni lépe reagovaly. Děti Renatka zaujala. Často jim četla a vždy měla připravené krásné otázky.
Vedoucí praxe: BIANCA K.


Renata P.21/08/2016Babysitting - via this platform

Je šikovná, spolehlivá a ochotná. Určitě doporučuji k vašim dětem.


Ondra L.18/08/2016Babysitting - outside this platform

Jsem velice spokojený. Slečna hlídala mou 18 měsíční neteř a malá jen zářila.
Ví jak na děti a velice dobře to s nimi umí. Můžu jen doporučit.


About me

Hello, dear parents!

I currently have a small daughter myself, so my babysitting offer is individual. However, I would be happy to watch over a little buddy. We can play together or do anything else.

If you want to contact me via mobile phone, it is better to call, as it is better for our agreement and cooperation. If I do not answer the phone, I usually send an SMS explaining why I couldn't answer or call back immediately.

I graduated from a secondary pedagogical school, majoring in preschool and extracurricular pedagogy, so I have experience with small children thanks to the practice I attended. I had to take first aid courses before starting each practice. I also graduated from a university pedagogical school, majoring in teaching for the first grade, where I also completed a lot of practice. Additionally, I have two years of experience as a homeroom teacher for the 3rd and 4th grades.

I have experience in leading children and babysitting. I often babysat my cousins. I also offer tutoring for all elementary school subjects and basic subjects in secondary schools. The price for tutoring is not fixed; it depends on the subject and difficulty.

Children have always liked me, and I get along very well with them. This work fulfills me.

In my free time, I like to go for walks and rollerblade. I also enjoy playing the piano, guitar, and flute. If you would like your children to learn the basics and gradually play, I would be happy to help.

Thank you for your trust.

Availability

Nejčastěji mohu pondělky a čtvrtky celé dny.


Current calendar is not availaible

General Experience

infants

1 year

toddlers

4 years

preschoolers

4 years

schoolers

5 years

teens

no experience

Special Experience

Autism Spectrum Disorder, Hyperactivity, and Special needs

Skills and Hobbies

Singing/playing musical instrument, Drawing, painting, Dance/physical activity, and Sport

Languages

Čeština and English

Certification

Europas, plavecký, lyžařský, vodácký kurz

photos

Where babysit

Primary city: Ústecký » Kadaň, Ústecký kraj » Kadaň 1



Where am I available too?: Praha 10



V okolí Kadaně hlídám. Doučuji online, to znamená, že lze odkudkoliv v ČR. Mám s tím zkušenosti a i bez osobního kontaktu to lze.